dimarts, 29 de maig del 2012

Conclusions


Tot i que la fase 4 estava prevista que acabes el 18 de maig, encara hi ha programades reunions amb la tutora de pràctiques per fer parlar d’aspectes puntuals per elaborar la memòria final de pràctiques.

Les practiques han estat molt enriquidores i formatives ja que m’han premés treballar tot el procés seguit per obtenir la informació que els anys anteriors arribava a l’institut on treballo com orientadora educativa.
Tot i que a alguns tutors de primària ja els coneixia, hi ha hagut altres que els he conegut a partir d’aquestes pràctiques. El poder reunir-me amb elles (totes eren dones) m’ha donat un coneixement molt complert no sols dels alumnes amb nee, als que els he passat proves i he observat les seves estratègies per resoldre situacions problemàtiques, si no també com funcionen els alumnes com a grup i crec que això pot ser molt enriquidor per al proper curs formar els grups de primer i programar les estratègies de suport.
M’he adonat de la gran quantitat d’hores de treball amb els alumnes i de reunions amb els tutors, pares i altres serveis que hi ha al darrera de la tasca del traspàs d’informació primària i secundària i del treball sistemàtic i molt professional de la psicopedagoga de l’EAP a la que he d'agrair el suport rebut durant tot el pràcticum.

1 comentari:

  1. Arribem al final.

    Espero que les pràctiques davant el repte de la intervenció per facilitar el traspàs de l'etapa de primària a secundària hagi estat profitós i t'ajude en la teva formació com a psicopedagoga.

    El Blog com a diari de les pràctiques està correcte.
    Ànim i bon treball!

    ResponElimina